Hormoner eller?

Nu är vi hemma i Björkfors och Vånafjärden igen. Chateaux är ännu vackrare än vanligt och betar så lugnt med sin bästis Majan (e. Amiral). Faktiskt har hon aldrig varit så fin i hårremmen sommartid som nu.Förutom den glänsande hårremmen lyser hennes ögon mer än vanligt och hon ser ibland nästan amerikanskt hästsminkad ut. Dessutom rör hon sig som en stolt arabhingst.  Så var det redan när vi först såg henne i Knaften efter att hon träffat Manzanillo om inte annat har betet söderut varit bra för hennes utseende och kanske också alla hormoner som Manzanillo(och hormonsprutan) satt igång i henne.

(Här skulle ni förstås behöva ett bildbevis, men märkligt nog fotar vi allt utom Chateaux-men det kommer nu när jag upptäckt denna brist.)

När vi kom hem var Majan tillsammans med stilige Lotus som Chateaux är lite småflirtig med när hon brunstar-vanligtvis. Nu var hon först lite likgiltig och gick och betade för sig själv långt från Majan och Lotus som för säkerhets skull fick gå i en egen del av hagen, men när Majan flyttade över till Chatueax sida av avspärrningen stod Majan gärna nära staketet och Chateux blev som tokig på stackars Lotus. Onsdag kväll stod hon och sparkade och skrek mot honom. Hon gjorde höga caprioler och imponertravade i stilfull passage längs stängslet. Stackars Lotus, som är tre gånger så stor som Chateaux, stod och såg slokörad ut men ville inte gå från stängslet och kompisarna på andra sidan.

Hon lugnade sig först när maten serverades och då övergavs Lotus totalt av båda tjejerna. Sedan fick han vara ifred. Maken till beteende har jag aldrig sett hos min timida flicka, är det hormonerna som vi kvinnor alltid får höra: "Har du PMS?" Nå, snygg är hon i alla fall och det är ju det viktigaste, som vi brukar säga här i familjen.

Kommentarer
Postat av: Johannaa

Hur har det nu gått med allt?

2010-08-15 @ 11:50:18
URL: http://walkyria.blogg.se/
Postat av: Alma-Lena

Ja, du hade fått veta hur det går tidigare om min dator inte tjorvar så när jag ska lägga ut bilder-men som du ser funkade det till slut.

2010-08-18 @ 21:33:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0