Gott nytt år!


När vintermörkret kring oss står

Johann Crüger 1640



Så sjunger vi med barockpsalmens ord just idag. Det är inte bara denna psalm som hör samman med kyrkans nyårsdag; Hosianna Davids son, Gå Sion din konung att möta, Ett litet barn av Davids hus […] ja listan med adventspsalmer är hur lång som helst. Denna tid på året är så förknippad med lovsång och musik. Det är bara att tacka, ta emot och sjunga av hela hjärtat och för full hals! Och tänd ljus!

Här en länk till hur man kan manifestera med ljusen man tänder, här en länk till senaste nytt om pastor Jean och två namninsamlingar, en för Jean och en för två barn, 3 och 5 år som hotas av utvisning från sina fosterföräldrar i Boden. Ja ni läste rätt, de är 3 och 5 år gamla och ska ensamma utvisas från sina fosterföräldrar till , i bästa fall, barnhem i Italien.



Kommentarer
Postat av: Lars

Satt och kollade youtube lite om utvisnings ärenden.

tycker ex prästen cecilia wikström klämmer i rejält angående kristna iraker.



http://www.youtube.com/results?search_query=utvisning+fr%C3%A5n+sverige&page=1



det här är ju bara för sorligt om Sara



http://www.youtube.com/watch?v=rznrf9EadIw



Tycker verkligen att asyl/invandrings politiken borde ändras att dom som kommer får stanna.

2011-11-27 @ 21:30:12
Postat av: Lars

oj nytt försök med länken till cecilia



http://www.youtube.com/watch?v=roRZmz_4wjQ

2011-11-27 @ 21:33:22
Postat av: Alma-Lena

Lars: Ja, det var tydligt och helt rätt. Men Tobias Billström är ett hår av hin verkar det som, lyssnar öht inte på några som helst argument.



Jag kan inte se annat än att migrationsverket just nu styrs av ren illvilja. Inga beslut jag hört om på sistone visar på annat.

2011-11-27 @ 22:01:46
URL: http://barockbloggen.blogg.se/
Postat av: Lars

Ja det måste vara en kvot eller något dom går efter men hemskt när man hör om alla dom som verkligen skulle behöva ett tryggt land att komma till

2011-11-27 @ 23:43:23
Postat av: Alma-Lena

Lars: Ja, man kan undra om det är någon bonus de får baserad på hur många som slängs ut före nyår.

2011-11-28 @ 06:37:42
URL: http://barockbloggen.blogg.se/
Postat av: Lars

Tack för ljus och sånger förresten Alma :) ibland blir jag så ledsen när jag läser tidningar och kollar tv här i sverige är det verkligen regel för eliten att spotta på jesus och tycka att kristus bara är skit, ja hjärtat sjunker, men så hör jag brödrar i fattiga länder betydligt fler än västerlandets rika, förstå sig påare, som sjunger av hjärtat till gud :)



http://www.youtube.com/watch?v=ZqfP71l1gw4&feature=related



jak 2:5

Hör på, mina kära bröder: har inte Gud utvalt dem som är fattiga i världens ögon och skänkt dem trons skatter och arvsrätt till det rike han har lovat dem som älskar honom? Ändå visar ni förakt för den fattige. Är det inte de rika som förtrycker er och släpar er till domstolarna? Är det inte de som smädar det härliga namn som har uttalats över er?

2011-11-28 @ 18:23:13
Postat av: Bråddjup

Så skönt att det äntligen är jul i vårt hus igen! Dessvärre funkar inte länken till namninsamlingen till barnen i Boden.

Puss!

2011-11-28 @ 20:59:42
URL: http://braddjup.blogg.se/
Postat av: Alma-Lena

Lars: Tack för länken, den etiopisk-ortodoxa mezmurtraditionen är verkligen en favorit hos mig. De till synes ändlösa sångerna som prisar Gud får mig att hamna i ett meditativt tillstånd som ger ny energi och kraft i bönen.



Bråddjup: Håller helt med. Nu är också länken fixad"



2011-11-28 @ 21:59:25
URL: http://barockbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0