Mirakel II:Hopp för pastor Jean

Igår fick advokaten möjlighet att söka ny prövning för pastor Jean eftersom det framkommit nya uppgifter genom de dokument som Svenska missionskyrkan gette länkar till och som jag sedan översatt. Ett litet mirakel i sig också. Men fortsätt vara med och tjata, det verkar som om tjatet denna gång gett resultat. Men migrationsverket kan fortfarande utvisa Jean när som helst så vi ska inte slappna av för det!

Gamla Channa från Ukraina har också fått en ny chans genom att Europadomstolen tog upp hennes fall pga protester som bland annat min bloggkompis Sofia och coola Maja varit med om. Vi får hoppas att hon slipper dö ensam i Ukraina på grund av detta. I stället får hon leva sina sista år  hos sina anhöriga i Sverige och dö i frid bland dem som älskar henne. Sofia och Maja fortsätter också kämpa för pastor Jeans rätt till liv.

Sofia har tagit bilden som hon låter alla använda i förbönssamlingar och andra aktioner för Jeans rätt att stanna hos sin familj och församling i Sverige tills regimen i Kongo bytts ut mot en sann demokratisk regim som inte förtrycker sina medborgare.

Kommentarer
Postat av: Bråddjup

Bra jobbat! Nu kan de i alla fall inte säga att de inte visste. Skickar de tillbaka honom nu, gör de det med berått mod.

2011-10-27 @ 10:29:10
URL: http://braddjup.blogg.se/
Postat av: Alma-Lena

Bråddjup: Nej, de kan fortfarande säga att de lyser order men inte att de följer lagar och konventioner.

2011-10-28 @ 06:55:01
URL: http://barockbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0