Regntunga skyar

 
Midnattssol kan trösta och visa vägen genom sorgens dalar. När dagen har varit mulen och himlen som ett lågt, tryckande mörkgrått lock kommer så natten. Då syns solen under molnen och allt blir vackrare och klarare igen. Men det händer först när solen står som lägst, mitt i natten. Då blir fjällvärlden nordväst från Kiruna så här vacker.
 
Rakt i väster syns vindkraftsparken på gamla koppargruvan Viscaria sirligt silverskimrande i midnatssolens sken.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lars

Vilka vackra bilder och vilken fin utsikt ni har där uppe i norrland. Här nere i skåne är det tämligen platt,jag var däremot vid kullen fyr för någon vecka sedan på 1 dagars semester och 80 meters höjd var ju en svindlande upplevelse för en skåning :)nåja man såg ju upp till halmstad och en bra bit ner i skåne och massor av danmark på andra sidan öresund

http://sv.wikipedia.org/wiki/Kullens_fyr

kram i sorgen

2012-08-03 @ 16:11:34
Postat av: Andreas Holmberg

Ja, Kullen är helt OK också, Lars. Hörde på radio att norra Sverige inte haft någon sommar än i år (fem dygn i rad med medeltemp över 10 grader) men sen preciserades det till att gälla Tarfala! Å då så klart. Fast då började jag undra: Hur vet man när våren övergår i höst om det inte har varit någon sommar däremellan?

2012-08-03 @ 19:45:09
URL: http://efsidag.blogspot.com
Postat av: Lars

Helt rätt Andreas, tyckte det var trevligt den söndagen jag var där,fint väder och en del turister som liksom jag njöt av uttsikten och det fina vädret :)

2012-08-04 @ 06:39:29
Postat av: ulla fredriksson

18 augusti och det är Lena som har namnsdag idag.Grattis

2012-08-18 @ 16:18:49
URL: http://www.textilejoy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0