Senaste nytt om pastor Jean

Barockbloggen sätter ju en ära i att inte vara aktuell men nu görs ett undantag eftersom många följare undrar vad som hänt pastor Jean. Det senaste är att han efter att ha suttit i förvar hos kongolesiska migrationsverket i ett dygn har han förts till en polisstation där han nu sitter häktad.

UPPDATERAD: Pastor Jean är nu fritagen från militärfängelse där han torterats. Skriv till UD och kräv att han ska få hjälp med att skaffa pass, kan man muta gränspolisen kan man muta passmyndigheter. UD ska också  garantera Jeans  säkerhet. Migrationsmyndigheten menade ju att det var helt säkert för pastor Jean att resa till Kongo. Ingen är överraskad över att de hade fel, men för skams skulle borde de nu ordna så pastor Jean överlever i Kongo, får ett pass och kan återvända till sin familj i Sverige.

Uppdaterad: Läs Josefin Arenius, som har direktkontakt med Kongo här.

Kommentarer
Postat av: Lars

Ganska bra jämnförelse i tidningen dagen mwd 30-talets flyktingpolitik och judarna , man kan fråga sig var det humana tagit vägen när handikappade,barn utan släkt mfl utvisas.

2012-02-28 @ 19:44:19
Postat av: Alma-Lena

Lars: Tack, för det! Det var jag som skrev artikeln från början och de andra hakade på för de tyckte den var så bra så jag tar åt mig berömmet!



Ja, dagens migrationspolitik är helt uppåt väggarna galen och grym.

2012-02-28 @ 20:00:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0