Nytt år och inte nät

aJa, efter över en vecka utan internet pga av tekniktjafs och sedan ivrigt resande, är så Barockbloggen tillbaka på 2012s första dag. Det blir mycket bilder nu eftersom resandet bland annat har lett till Jukkasjärvi där Miss Smilla bor med sin mamma Isa. Vad kan därför vara bättre än att börja det nya året med bilder på en ny liten häst? Så här ser alltså Chateaus adoptivföl ut just nu:

Här tillsammans med kompisen Flingan som är 2 månader äldre än Smilla.



Att fota svart häst mot vit snö är inte lätt, därför fixade jag lite med bilden här. Egentligen är hon svart som "kappan på en präst" precis som den lilla ponnyn i visan. Och det här blir nog en ponny, hon är mindre än Isa var i denna ålder och Isa är ca 150 cm i mankhöjd. Dessutom är hon mycket mindre än kompisen Flingan som syns här på bilden. Det passar oss bra med en D-ponny.


Smilla får en bra början i livet här i Jukkas, där också jag hade min början i livet. Men visst längtar vi efter att få hem henne så Chateau får lära känna sin svarta adoptivdotter.




Kommentarer
Postat av: Lars

Fina pippi hästar :) hoppas ni hade kul jul och bra nyår, här i Helsingborg small det så man hoppade högt mellan varven.

Postat av: Johanna

Så spännande

2012-01-01 @ 12:46:21
URL: http://walkyria.blogg.se/
Postat av: Alma-Lena

Lars: Jo, vi hade det jättebra, förutom bristen på uppdateringsmöjligheter. Här i byn hade vi lugnt nyår men hos hästarna gick det för livat till, de var fortfarande stirriga idag.



Johanna: Visst ska det bli spännande. Lite ängsligt men mest förväntansfullt är det nu. Vi hoppas ju kunna ge henne ett bra liv och en bussig adoptivmamma.

2012-01-01 @ 17:20:54
URL: http://barockbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0