Linneas franska födelsedag

Älskade Teresia, det av hennes namn som hon själv gillar mest, fyllde år i helgen. Hon är liksom sin mor en stor frankofil och dessutom operadiggare. Hon fick därför franska gäster och franskinspirerade presenter. Min älskade flicka som dessutom firade att hennes musikal Do It Like a Dude blev en stor succé i Kiruna.
Här syns musikalförfattarinnan, kompositören, regissören och sångerskan Linnea Teresia i slutnumret av Do It Like a Dude. Här kan man läsa "straight from the horses mouth" hur musikalen kom till.
 
Elis och Elias svamlar medan födelsedagstårtan tas om hand av ett betydligt mer seriöst födelsedagsbarn.
Citronsaft gjord av mig vill hon alltid ha på sina kalas, det är gott och små barn tycker det är konstigt med saft som är så färglös och ändå smakar så mycket.
 
Franskt elegant skrivbok hade det franska främmandet med sig till Linnea. Mor i huset njuter förstås i fulla drag av att få prata franska på Linnea Teresias kalas.
 
 
Hon är också den som kommer bäst överens med Smilla av alla barnen. Därför är hon en klippa att ha med när nya saker ska testas som här när Smilla fick sele på sig för första gången.
Presenter från storasyster! Grattis underbara ungen min!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0