Godsägare Bråddjup

Min dyre Hr. Bråddjup tog idag Smilla medan jag red runt byn. De bar så snygga ihop, svrata Smilla och rödrutige Bråddjup. Solen sken så starkt att bilderna blev lite mörka men här ser man den snygga färgkombinationen:
Våra bypromenader är ju sällan speciellt händelserika men idag fick vi första fordonsmötet; inte en spark, inte en skoter, inte en bil-utan en skramlig tom timmerbil på ca 14 meter:
Här fick jag upp kameran just när den svängde ut på stora byvägen. Föraren var dock hästvan och släppte förbi oss och hästarna tog det hur lugnt som helst. Tur att de som kör här är vana vid hästar, även unghästar.
Idag gick Smilla lugnt framför Chateau runt hela byn, det känns bra för jag vill inte vara bunden att alltid ha med mig två hästar i framtiden. Vanligtvis går Smilla helst på släp efter Chateau men nu börjar hon våga gå före och även kortare ensamma promenader går bra numera.
 
När vi kom hem var Smilla hur trygg som helst och följde Thomas som om hon aldrig gjort annat. Det känns bra att hon börjar bli hanterbar för andra än mig i familjen, vilket det varit lite si och så med ibland. Elis tog över kameran så vi fick denna stiliga gruppbild av herrskapet på Åsen, inte Eulalia och Nisse utan Barock-Olga och Bråddjup, med sina hästar.
 

Kommentarer
Postat av: Bråddjup

Vilken lycka, vilken fröjd. Undra på att jag är nöjd!

2013-02-26 @ 12:48:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0