Nu tar godsägare Bråddjup över

 Ni kommer att få glimtar av livet på gården varje dag men Hr. Bråddjup har ansvaret för stora och små i norra glesbygden medan jag har ansvar för franskelever i den sydliga storstaden Marrakech. Vill ni se vad vi har för oss finns francophile.blogg.se.
Bråddjup ser över stallrutinerna och Smilla äter:
 
Hundarna får nog vänja sig vid senare promenader, Bråddjup är inte känd för sina tidiga vanor:
En vecka utan stallrutiner, vintermössa och långa morgonpromenader i soluppgång och snö

Kommentarer
Postat av: Lars Nilsson

Ser ut som det är stall ombyggnad på gång, har ett svagt minne att det behövdes ny betong platta i stallet..men minns kanske fel, men kul med alla hästar hundar katter och ombyggnadsbilder tycker Lars som växte upp på bondgård :)

2013-03-10 @ 18:49:26
Postat av: Alma-Lena

Lars: Ja, betonggolvet blev klart i höstas den enda dagen utan regn prickade vi. Väggarna är isolerade och snart helt färdiga men taket återstår att isolera. Sedan ska det bli boxar och när värmen återvänder fönster.

2013-03-12 @ 13:23:39
URL: http://barockbloggen.blogg.se
Postat av: Lars Nilsson

Härligt Alma det går framåt :)..jag var och tittade härför leden hemma hos en bonde som håller på med galopp hästar och lever delvis på det och fick en rundvandring i hans stall..han hade boxar där det fanns foderluckor så man kunde mata hästarna utifrån och även solarium till hästarna..lite ovanligt för mig åtminstone.Kul det går framåt för er.

2013-03-12 @ 16:29:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0