Offerkoftor och tagelskjortor

 Det är väldigt synd om många just nu men mest synd är det om Sverigedemokraterna och deras väljare. Offerkoftor stickas på löpande band ute i stugorna medan tårarna skymmer sikten på de män som upplever sig så oerhört kränkta av att "ingen tar debatten". Ingen vill debattera "massinvandringen" med dem, hulkar de fram och snyter sig.
 
Snälla Barock-Olga vill absolut inte göra någon ledsen. Hon tar vänligt debatten-men vägrar hålla med. Då är Barock-Olga inte snäll, tycker de arbetslösa ynglingarna (som haft tio jobb som de inte kände för och därför lämnade efter i medeltal en vecka /jobb).
 
Nej, jag är elak. De uppreper med sina små, av gråt brutna, röster:
– Du tar inte debatten, du är inte snäll alls!
– Men jag debatterar gärna med er, jag håller däremot inte med er.
– Där ser du, du tar inte debatten! och så faller de i okontrollerad gråt så offerkoftornas ärmar blir genomblöta.
Barock-Olga är lite trög. Trodde att debatt var att diskutera en sak utan att nödvändigtvis hålla med varandra.
 
Men de rödgråtna männen i sina nystickade offerkoftor säger att Barock-Olga har missförstått också detta. De säger att debatt om "massinvandring" är att säga exakt samma saker som de, tycka precis som de i varje enskild fråga.
 
Inte konstigt att det inte går att prata med dessa små känsliga SD-väljare, orden betyder helt olika saker för oss. Fred betyder för mig-fred, för dem en ostörd tillvaro i ett isolerat glesbefolkat rike där renrasiga svenskar kastar varpa och äter kålrötter med någon diskret jojkande same i bakgrunden. Kristendom betyder för mig-kristendom. För ynglingarna i sina tårblöta koftor betyder kristendom hat mot muslimer. Mångfald är ett fult ord för dem och för mig ett begrepp som talar om biologisk hållbarhet, tolerans och ett intressant liv.
 
Nej, nu måste jag återgå till min stickning. Jag gör nämligen en sak precis likadant som dessa känsliga individer; jag stickar ute i stugan. För det har vi också gemensamt ,de gråtande xenofoberna och jag, vi bor i glesbygden. Som jag nu har god tilllgång på råvaran har jag börjat sticka på en alldeles egen tagelskjorta. En så elak människa som jag, som vägrar ta debatten med de stackars SD:arna, har användning för en sådan skjorta för sina många synders skull.
Rast i tagelfabriken.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: klaus

Ett av problemen med de här väldigt brinnande konservativa är att de inte har accepterat att "den andre" finns. Det är därför de spottar och fräser så överdrivet och det är därför de känner sig så censurerade och förföljda. De klarar inte att det finns "den andre" som säger emot. Och de blåser liksom upp sina meningsmotståndare liksom de blåser upp hotet från invandrarna till en jätteballong.
Invandraren är förstås jättemycket "den andre" - hugaligen.
Och det är så urbota: skulle Sverige rensas på alla utlänningar så skulle alla dessa den-andre-fobiker gå igång på äktsvenska hbtq, sedan på äktsvenska Sossar, sedan på borgare, på ungdomar, pensionärer, snorungar, sjukskrivna, hundägare, mopedister, stockholmare och skåningar och överviktiga och finniga och sådana som prasslar med godispåsen på bio. Det skulle inte finnas någon hejd! Det skulle vara precis som i Lars Ekborgs gamla sketch bunt i hop dom och slå ihjäl dom. Ingen skulle duga förutom man själv och möjligen ens gamla mamma.

2014-09-19 @ 21:48:31
Postat av: Lars

Så rätt så Alma, som jag sa innan vem ska vara städare, vårdbiträden mm om vi inte har invandrare, visst kan man sätta hårt med hårt kräva att invandarna ska ha arbete annars får dom inte vara här och sånt SD:arna pratar om , men värst blir det då för arbetslösa svenska ungdommar som är vana vid bekvämt liv och inte vill arbeta med vad dom anser är "skit arbeten".

Några ord från havamal till dessa misantroper som kallar sig "kristna" och SD:are

Modiga och givmilda
män leva bäst,
nära sällan sorg;
men fåvitsk man
fruktar allt möjligt,
sörjer alltid snål vid gåvor.

Tänker också på Sveriges regerings kräftgång under 2:a världskriget, Sverige hade gått till historien
som ett litet stödland för nazismen om det inte vore för dom vita bussarna , Raoul Wallenberg mfl som bättrade Sveriges internationella rykte.

Ty bibeln säger att kärleken gör många synder ogjorda, och så är det ju.

2014-09-20 @ 07:42:09
Postat av: Alma-Lena

Klaus: Ja du är så klok! Precis så är det ju. En av de värsta hos Stefan Swärd kallar sig WildWest(de är alltid anonyma också, mörkermännen) skrev inlägg efter inlägg om att mammor inte skulle amma under gudstjänster. En annan som alltid skriver på den bloggen angrep mig för att jag hade hästar och hundar och dessutom hade fräckheten att blogga om detta. Han menade att det skulle sannerligen ge mig Hels vite i slutändan.

Egentligen borde man väl bara låta dem gå till en duktig shrink och låta dem vara, men jag tycker Stefan gör rätt som tar debatten med dem. Just nu behöver jag dock få känna mig lite glad och därför tar jag rast från debatterna. Jag har ju en tagelskjorta att bli klar med;-)

2014-09-20 @ 09:23:38
URL: http://barockbloggen.blogg.se
Postat av: Alma-Lena

Lars: Perfekt vers från Havamál, tyvärr skulle de där offerkoftemännen knappast fatta och bara säga att du är en dålg kristen som citerar utombibliska källor. För det verkar de alla ha gemensamt, de är inte så intellektuellt rörliga.

Och du har rätt: Sverige skulle stanna utan invandring.Hur många pizzerior skulle vi ha i Töre, Vittangi, Sangis eller Råneå om inte invandrare beredda att jobba dygnet runt för låg lön fanns? Äldrevården skulle ju fullkomligt kollapsa om den skulle bero på svenska ungdomars vilja att ta dessa oglamorösa låglönejobb med tragiska arbetsscheman.

Massinvandring är ju också ett så värdelöst uttryck. Libanon, Jordanien, Turkiet, Egypten de kan tala om massflykt dit från ISIS galna framfart. Årets statistik som endast för flyende från Syrien visar att Libanon tog emot allra flest: 1,143,178 fram till augusti 2014, Jordanien 606,993 (juli 2014),Turkiet 606,993 (sept. 2014), Irak 220,210 , Egypten 220,210 (juli 2014), Algeriet 25000(juli 2014) och sedan kommer Sverige med ca. 18000 (beräkning för hela året).

Så tal om "massinvandring" av asylsökande kristna och andra förföljda minoriteter kan endast gälla för länderna i närområdet. om det så kommer 20000 förföljda till Sverige är det blott en spott i havet jämfört med länder i Mellanöstern.

Du har också så rätt om Sverige i ett rent andligt hänseende. Hur länge tror de där "kristna" rasisterna att Gud skulle beskydda oss från krig och fattigdom om vi slutade vara generösa mot människor på flykt? Den Gode Jeruslame-Uffe som nu talar om "massinvandring" och islamiskt hot, skrev en gång en låt som hette "Sodom är Sverige". Ja han har så rätt och jag har sedan min barndom sett detta ord från profeten Hesekiel som ett ord till varning för Sverige: kap. 16 vers 49: "Detta var din syster Sodoms synd: hon och hennes döttrar kunde leva storslaget, i överflöd och ostörd ro, men de hjälpte inte den som var svag och fattig."

Tråkigt att gamle Uffe inte fixar att läsa som det står, eller lever han på den medeltida myten att Sodom förstördes pga homosexualitet trots att noll bibelbevis finns på den märkliga åsikten.

2014-09-20 @ 09:48:24
URL: http://barockbloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0