Come Running

 
Tack, Klaus, för idén och musiktipset!
 

Kommentarer
Postat av: Lars

Där kommer hon rusandes Elvan och med rätt musik till det hela :)

Svar: Precis, det blev hennes soundtrack.
barockbloggen.blogg.se

2015-02-16 @ 16:21:17
Postat av: Lars

p.s Alma hoppas inte du blir less där på Michaels blogg, jag blandar mig inte för jag tycker det är meningslöst, finns ju personer där som har STORA åsikter vare sig det gäller egendomsgemenskap,helande eller vad det än gäller, ser det mest som en symptom på ett trist liv på hemmaplan och debattbehov, lusten att ha rätt eller liknande snarare än normala vettiga samtal, Har varit med på forum och olika slags bloggar i 15 år och lärt mig att undvika människor som använder nätet som sophink eller självhävdelse osv det tar energi från en och tillför inget, se upp med energi tjuvar :)
Kram

Svar: Du har så rätt, Lars. Måste vänja mig vid åsiktsbloggarnas elaka ton, hästbloggar, underbara Clara och pilgrimsbloggar är ju helt annorlunda. Men nu är det ju snart fasta så då får Michael vara. Det är tur att Klaus tar ansvaret där för dessutom tas inte kvinnor på allvar på dessa bloggar så det blir mycket bra så.
barockbloggen.blogg.se

2015-02-16 @ 18:52:51
Postat av: Lars

Tänkvärt från nätet tycker jag:

Världens viktigaste paket

Jag brukar tänka att alla människor jag har med att göra på olika sätt har med sig ett paket till mig. Det gäller kollegor, kunder, familj, vänner leverantörer– alla. Varje gång vi har med varandra att göra sträcker de över paketet till mig - jag får allt som paketet innehåller som en gåva.

En del har med sig roliga saker, inspiration, skratt, kunskap och bra saker. Men genom livet kommer det också ett antal personer inklivandes, lyfter upp paketet och häller ut en hög med skit på ditt bord.

Normala relationer innehåller ju lite av varje - och det är helt ok men när du upptäcker att en och samma person alltid har med sig en påse skit, vad gör du då? För mig är det både enkelt och utan hänsyn – jag lyfter den personen ur mitt liv.

Låter det hårt? Jag tycker inte det. Livet är för kort för att vara en soptunna för andra människors beteendestörningar.
• Elaka människor - bye bye.
• Energitjuvar som utnyttjar dig - bye bye.
• Energitjuvar som alltid gnäller över sina liv och aldrig gör något åt dem - bye bye.
• Människor som alltid kommer med ursäkter för sitt dåliga beteende - bye bye.
• Energitjuvar som ger dig huvudvärk eller sömnsvårigheter - bye bye.
• Människor som alltid tänker på sig själva först – bye bye
• Energitjuvar som är missunnsamma – bye bye
• Människor som hycklar – bye bye

Nu har jag två frågor till dig:

1. Vad har alla som du känner med sig i paketet till dig när ni träffas/hörs? Sätt dig ner och fundera lite över alla dina relationer och svara spontant och direkt på vad som ligger i paketen de lämnar över till dig.
Och:

2. Vad har du själv i paketet åt de människor du har relationer till? Ser de fram emot att få öppna det?

Svar: Bra lista vad gäller bloggosfären. Men i övrigt kan nog jag vara allt det där tråkiga ibland. Hoppas mina sanna vänner orka med det. Jag hoppas ju också att ibland är det energi i mitt paket till andra. Jag tror det är ett givande och ett fående som i bästa fall är i balans på sluträkningen. Men just du Lars, är ett glädjepaket varje gång!
barockbloggen.blogg.se

2015-02-16 @ 20:09:22
Postat av: klaus

Så fint med Elvan!

2015-02-16 @ 21:48:37
Postat av: klaus

Lars - det var väldigt bra formuleringar om nät-kommunikation.

Svar: Ja, så sant. jag känner mig som en naiv tönt som tror att troll är tomtar ibland. men där mötte jag dig och Lars och det var definitivt gott och rätt alltigenom.
barockbloggen.blogg.se

2015-02-16 @ 22:08:43
Postat av: Lars

Tack Klaus :)

Rätt Alma , har också lagt märke till det du säger att man inte behandlar kvinnor som likvärdiga bloggare på sina håll och sånt är ju för bedrövligt vi lever i 2015 och så ska kvinnor behandlas som mindervärdiga.Håller helt med dig att det finns bloggar som strävar efter att hålla en god ton och det är absolut mer uppbyggligt att höra på sådana människor som denna bloggen exempelvis, brukar läsa claras blogg som gör mig glad och tillför livet något i kvalitee, finns ett talesätt som heter att det gjorde ingen ledsen människa glad , värre när bloggarna är på det hållet ;)

Skrev med omtanke för dig, för jag vet av egen erfarenhet att negativa bloggare kan få en ur balans , bli deppig osv och det är det inte värt tycker jag.

Svar: Du har helt rätt och jag uppskattar verkligen den omtanken, det är precis vad jag behövde just nu. Du är alltid en riktigt god vän, du Lars!
barockbloggen.blogg.se

2015-02-17 @ 05:57:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0