Sommarvarm ridning

Ja, jag rider i klänning just nu. Har länge tänkt att det skulle var bra med en ridklänning när det är varmt och så kom denna från Miriam som passar perfekt för ändamålet.

Sommaren är härlig men ibland är det lite varmt att rida och Chateau måste ridas flera gånger om dagen för att inte bli sjuk av det rika betet i hagen. Efter varje pass får jag duscha av henne med kallt vatten. Ju varmare det blir desto kortare pass, vi kompenserar med att rida fyra-fem gånger då.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Johanna

Härligt det ser ut.

2011-07-08 @ 15:55:05
URL: http://walkyria.blogg.se/
Postat av: Alma-Lena

Johanna: Det är det, vilken lättnad att hitta något att ha på sig i värmen!

2011-07-08 @ 16:13:01
URL: http://barockbloggen.blogg.se/
Postat av: Julia

Så härligt det ser ut!

Nu ska jag äntligen ta mig tid att svara på kommentarer. Det har varit så mycket annat de senaste veckorna (och dessutom har jag inte så mycket hästligt att blogga om).



Jag är själv mycket influerad av Hempflings teorier och jag håller med om att i Ilonas fall handlade det mycket om kroppshållning och energi! Jättehäftigt hur bra det kan klaffa :D



Jag hör också till de som glömmer godiset, men precis som du är jag bra på att ge annat beröm istället, muntligt eller massa gos ;) Och som du säger brukar det allt som oftast vara lika uppskattat.

2011-07-11 @ 01:00:00
URL: http://jeldh.blogg.se/
Postat av: Alma-Lena

Julia: Jo, nu ska jag ta barockridningen ett steg längre och designa ridklänningar i lättare material än de man vanligtvis ser från barocken. I sommarhettan är flera lager siden och sammet ovanpå en korsett inte så bekvämt=)

2011-07-12 @ 08:42:15
URL: http://barockbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0