Kraftskapande ridkonst nybörjarkurs?



Efter lite diskussioner på vår senaste träff har vi kommit fram till att vi ska anordna en kurs i grunderna till "Kraftskapande ridkonst". Eftersom att det tillkommer folk till våra Ewa kurser lite eftersom.. Vi har ju tränat för henne i ca 12 år nu. Grunderna tar hon sällan upp på våra kurser så vi förstår att vissa av er har lite funderingar.



Vi tänkte oss att kursen tar upp grunderna och att vi kör ganska mycket teori, även teori där vi är ute och tittar på ett ekipage som kan demonstrera vad vi pratat om. Kursen kommer att kosta 1200 kr, i det ingår 2 ridpass, massor teori och lunch. Kursen blir över en helg, alltså 2 dagar. Det finns även möjlighet att låna häst (någon av våra). Vi har inte jättemånga, men några hästar att låna ut. Vi har inte diskuterat om vi ska ta emot markdeltagare..

Inget datum är bestämt.. vi tänkte kolla ifall intresse finns. Instruktörer blir Inga Gustavsson och Anki Niska i en salig blandning ;)

Hör av dig i kommentarsfältet och säg vad du tycker! Skulle detta vara av intresse för dig?


Hälsningar
/Inga Gustavsson

Hästarna här; Marino, Majan och Chateau är exempel på hästar som eventuellt lånas ut till den som vill pröva på grunderna i kraftskapande ridkonst.







Kommentarer
Postat av: Josäfin :>

sv: haha ja man ba: okeeey?? xD

2011-06-30 @ 17:41:55
URL: http://jossanamigo.blogg.se/
Postat av: jenny

Det är ju visserligen ett gammalt inlägg, men jag är suuuperintresserad av att vara med på en sån kurs!!

2012-01-07 @ 00:11:23
URL: http://www.otobecool.se
Postat av: Alma-Lena

Jenny: Så roligt! Kolla in länken Forceinthehorse här intill. Där annonseras sådana kurser. Kraftskapande ridkonst-länken annonserar också sådana kurser. Jag brukar också alltid meddela när det är någon kurs på gång. Bor du nära Kalix så tar jag med det till akademiska föreningen för vi får ofta förfrågningar om just grundkurser i ridkonst och är ni tillräckligt många så anordnar vi en kurs. 5-6 deltagare räcker för att det ska bli en kurs.

2012-01-07 @ 08:41:58
URL: http://barockbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0