Höst är rotfruktstider: Rödbetsbiffar
Riv300 gr. rödbetor, 100 gr.rotselleri, 300 gr. morötter eller gulbetor.
Krydda med svartpeppar, örtsalt, timjan och 1 dl dill. Klippt persilja kan man också ta om man har det.
Blanda i en hackad gul lök och tre ägg (vi har förstås motsvarande mängd äggersättning).
Stek de härligt röda biffarna i rapsolja och servera med vitkålssallad med fransk senapsdressing.
SUPERGOTT, nyttigt och billigt!
Kommentarer
Postat av: Johanna
Det där lät supergott.
Postat av: Josäfin :>
Åh kanske något man ska testa :D
Postat av: Alma-Lena
Josäfin och Johanna: Ja, det är värt att pröva, billigt och gott. T.o.m barn gillar det, om man är lite försiktig med peppar.
Postat av: Johanna
Ska testa idag :D Blir inte riktigt samma ingredienser man nästan! :)
Postat av: Alma-Lena
Johanna: Bra recept vinner på variation, Det är trist med saker som man måste ah konstiga ingredienser till, det bästa är att kunna göra något med det man råkar ha hemma.
Trackback