Uppdaterad:Jean Kabuidibuidi-låt inte Christina och hennes anonyma anställda sova!

H-f undrar om hur det går för pastor Jean från Kongo. I nuläget ska det demonstreras i Stockholm hela dagen:
"En del aktivister planerar att under tisdagen bege sig till Migrationsverkets flyktingförläggning i Märsta där pastor Jean sitter inlåst. För en demonstration som ska pågå resten av dagen. Som en sista åtgärd för att få stopp på transporten av honom därifrån till Arlanda flygplats. Vill man stödja aktionen är det mötesplats 12.00 vid Märsta pendeltågsstation. Kan man inte komma redan då, så går det bra att ansluta sig senare under eftermiddagen. Migrationsverkets anläggning ligger cirka 15 minuters promenad från pendeltågsstationen."

Nu säger källor inom polisen att utvisningen kommer att ske "en annan dag/natt"-typisk taktik för att slippa uppmärksamhet. Offentlighetsprincipen gäller tydligen inte migrationsverket.

Dagen har pckså en artikel om Jonas Gardell och Stefan Swärd som tillsammans skrivit ett upprop som de hoppas ska publiceras idag i olika tidningar och medier.

Jag fortsätter med att ropa till Himlen "Kyrie Eleison" Herre förbarma dig. Ingen från migrationsverket har idats svara på mina brev. Men jag skickar ett idag igen. LÅT DEM INTE SOVA LUGNT!


Kommentarer
Postat av: h-f

Vedervärdigt ! Usch. Jag skrev ett till mail till MV. Inte heller jag har fått något svar.

2011-10-18 @ 20:27:54
URL: http://ishav.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja som denna bloggare http://sverker.mpbloggar.se/tag/jean-kabuidibuidi/ skriver "Jag vill också skänka en tanke till pastor Jean Kabuidibuidi som tydligen inte heller har synnerligen ömmande skäl att leva, utan ska utvisas idag. "



Det är ett grymt ämbetsverk vi har som bestämmer att vissa människor het enkelt inte har några skäl att leva. Fasansfullt att MV tror att de ska utföra SDs drömmar och inte följa internationella konventioner, eller ens svara på brev.

2011-10-19 @ 09:33:31
Postat av: Bråddjup

Som Anders Borgs arbetsgivare kräver jag att han inte använder svenska pengar till att rädda kraschande centraleuropeiska banker, utan istället använder resurserna till att rädda livet på Jean Kabuidibuidi, Ganna Chyzhevska och andra flyktingar. De behöver vår hjälp mycket mer än vad franska bankdirektörer gör!

2011-10-20 @ 09:10:19
Postat av: Alma-Lena

Bråddjup: Ja men Borg räknar väl med att han blir kliad på ryggen av direktörerna nu när han ställt upp på att klia deras. Channa och Jeanhar väl inget att erbjuda honom eller Billström som de tycker sig ha nytta av.

2011-10-20 @ 19:51:16
URL: http://barockbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0