Dansa med tjock ponny

Nu har det varit en period av icke-stress vid ridningen och genast går det som en dans att rida med min lilla tjej. Min vardag är vanligtvis väldigt inrutad i mycket korta tidspressade pass, men veckan som gått har varit avspänd eftersom barnen har varit magsjuka och mor och far har varit så snälla att de bott hos mig och skött markservicen dagtid.

Så i stället för att komma hungrig och trött med likaledes hungriga och trötta ungar till stallet har barnen varit hemma med mormor och morfar och jag har hunnit äta innan ridningen. Min sprättiga ponny blir lugn och mjuk att rida när jag inte är spänd som en fiolsträng. Det blir betydligt mer koncentrerat att rida om man inte har gnäll och skrik i bakgrunden, tro det eller ej.




Ni ser säkert alla förfärliga saker jag gör, men se på ponnyn, hon gör sitt  bästa. Med detta vill jag säga att vilken sopa som helst kan med en begåvad häst göra nästan vad som helst bara det är en avslappnad sopa.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Fina bilder, Chateau är lite rund om magen ;)

2012-04-01 @ 14:01:54
URL: http://walkyria.blogg.se/
Postat av: Alma-Lena

Johanna: Ja, hon äter oavbrutet. Vi är less på rymningar och vill inte att hon gör Janne sällskap bara för att hon anser sig svälta, därav hökaggen. Jag försöker rida tuffa pass på henne och hon är superpigg så vi ser det som bodybuilderns muskelbyggarperiod, men hon borde definitivt deffa=)

2012-04-01 @ 16:46:05
URL: http://barockbloggen.blogg.se/
Postat av: ulla fredriksson

Det ser så härligt ut.

Hoppas att din nya vecka blir fin.

2012-04-01 @ 18:12:38
URL: http://www.textilejoy.blogspot.com
Postat av: Alma-Lena

Ulla: Tack, detsamma! Jag hoppas din stilla vecka blir så fridfull det går denna stressade tid.

2012-04-01 @ 21:53:18
URL: http://barockbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0