Senaste om pastor Jean


Pastor Jean är fortfarande inlåst på förvaret i Flen. Läs mer här om Jean, Jonas Bergström har sammanfattat hans fall på ett bra sätt.

På måndag, den 6 februari, klockan 10.30 är det muntlig förhandling i Migrationsdomstolen (Tegeluddsvägen 1, mittemot TV4) i Jeans fall. För dem av mina läsare som bor i Stockholmstrakten:  slut upp där! Var på plats, visa att vi bryr oss! Låt oss visa att vi är många som tycker att vår Migrationspolitik är riktigt illa ute! Och låt oss visa Jean och hans familj att de inte står ensamma!

Läs mer om hur du kan engagera dig i Jeans och andra avvisade asylsökandes fall på min och Sofias blogg Öppet Landskap.

Kommentarer
Postat av: ulla fredriksson

Oh vilken fin musikstund.Tack.

Kom hem lite sent så det är skönt att bara koppla av en stund.Lite sockstickning har det blivit men inte så många djupa tankar.Har helt glömt bort "kyndelsmässodagen".Men nej vi firade den inte.Blev kvar en lång stund för att läsa och begrunda en del av det du bloggat om.Tack för att du finns och delar med dig.

Nu börjar arbetet att kräva en hel del för allt är igång.Några som behöver extra hjälp.Andra som jobbar på som bara den.

Skall läsa om Kafkas Förvandlingen för att förbereda ett litteratursamtal på onsdag.

Ha det så gott.

2012-02-02 @ 20:20:33
URL: http://www.textilejoy.blogspot.com
Postat av: Alma-Lena

Ulla: Vad glad jag blir att det finns bloggar på nätet, det var ju du som lurade ut mig hit. När skulle vi annars ses. Jag som trodde att det skulle hjälpa att vara Annika, men hon hade ju allt nere på IV.



Ja, det är mycket nu och mer blir det!



Kul med Kafka, särskilt i tonåren kände jag mig ibland som den där flugan/mannen. Jag minns en svartvit film som byggde på boken och en vidrig scen där flugan med människohuvud satt fats i ett spindelnät och skrek med liten röst "Please, help me!" Det fanns inte i boken vad jag minns, men den där känslan av att vara helt fel kan nog många tonårstjejer känna igen sig i.



Mysigt med litterär salong är det hur som helst.

2012-02-02 @ 21:38:42
URL: http://barockbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0