Nyårsdagen-hästarnas födelsedag revisited: Cordon och Bambi

Nätet dog igår så det blir mer bildfrossa från hästvärlden även idag:


När jag och Maj-Britt hälsade på 28 december kom först Cordon och sedan Bambi rusande för att se vad vi var för ena och om vi månne hade något gott med-det hade vi glömt! Uselt av oss, speciellt som de bjöd oss på en så spektakulär show:
















Men var är godiset? Undrar frieser/ardennern Bambi efter showen:


Inget godis? Okej då fortsätter vi:



Kommentarer
Postat av: Lars

Glada bushästar, frieser/ardenner var ju en intressant blandning själv tvättade jag sommar täcke i jul helgen till min arbets kollega och brukar lasta av hästbajs ibland som hon kommer med på ett bilsläp, det är någon nämd som tycker att man inte får lov att lägga hästbajset utanför stallet på marken men går bra om det står på ett bilsläp, kanske ska finnas dränering om man ska ha gödselhög misstänker jag.

Postat av: ulla fredriksson

Oh här var det livat i skogen.Nog har detta år börjat bra.Ja måtte 2012 bli ......ja allt trevligt blir bara bonus.Kram till dig och hela familjen.Vi hörs när skolklockan ringer in för en ny termin.

2012-01-02 @ 14:07:15
URL: http://www.textilejoy.blogspot.com
Postat av: Alma-Lena

Lars: Ja, att blanda ardenner och frieser känns ju oväntat, men det har resulterat i en väldigt rörlig häst med mycket tyngd.Imponerande helt enkelt. Gödselkärra har vi också. Jag tror att det måste vara så för att inte övergöda Bottenviken som stallet ligger nära till.



Ulla: Ja, Ulla, vår tids svenskar behöver inte göra nyårstydor för att se efter om det blir missväxt och pest, vi får alltid ett gott år. Vi ses!

2012-01-02 @ 14:20:12
URL: http://barockbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0