Vinterutflykt

Idag var det kallt och klart väder -24 mitt på dagen men väl påpälsad är det inte obehagligt med hästutflykter om man rider barbacka. Det gjorde Aron idag när jag och pojkarna tog med oss hästar och hundar på en tur runt ridvägen. Vår granne har varit snäll och plogat upp den så den är perfekt för ridning med ca 15 cm lössnö på slätt underlag.
Tänk hur det kan bli. En man som levt för sina hästar och pga sjukdom inte kan syssla med dem mer kan ändå ploga sin hästväg för nya hästar. Tänk att kunna glädja en gammal hästkarl med mina fina tjejer!
 
 
Och tänk att den gamle hästkarlens väg är till så mycket glädje för oss. Det är underbart med en så fin väg långt från trafiken där Smilla får lösgaloppera och träna på allt en unghäst måste kunna utan att behöva göra det i trafiken.
 
Det är så skönt att göra utflykter med både barn och hundar utan rädsla för lastbilar eller otrygga möten med rädda människor som inte känner sig lugna med stora hundar eller lösa unghästar. För på vintern kommer man inte så lätt till vår hästväg utom från vår gård och den plogande grannens.
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Det låter ju perfekt.

2013-12-09 @ 07:59:09
URL: http://walkyria.blogg.se
Postat av: Alma-Lena

Johanna: Ja det är det. Bättre ställe att ha häst och hund på är svårt att hitta.

2013-12-10 @ 20:10:24
URL: http://barockbloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0