Bach violinkonsert i A-moll

 Det är på tiden med lite Bach här på bloggen.Vi är ju en familj av taffliga violinister och då är det skönt att höra de duktiga musikerna framföra den perfekta musik som Bach komponerade för denna mångsidiga instrumentfamilj. Vilka som spelar framgår tydligt av klippet:
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Andreas Holmberg

Tack för ett avslappnande klipp mitt i queerröran ;o). Det taskiga med musikklippen på Youtube är väl ofta att de - liksom alla skivinspelningar - lägger ribban så högt att man knappt törs spela själv sen. Fast förresten - tack vare alla "hemmasnickare" som vågar lägga ut sina egna taffliga försök kan Youtube även vara en källa till självförtroende ;o). Tack hursomhelst än en gång, Alma-Lena!

2013-07-01 @ 20:47:47
URL: http://andraget.blogspot.com
Postat av: ulla fredriksson

Försökte skriva kommentar samtidigt som jag lyssnade på Bach men ....Just mu är jag inne i städandets underbara värld .Har sorterat ut och sorterar fortfarande bland mina samlade,dammande tillgångar och har hunnit föra lite på Kupan,till en stickande vän och annat på tippen.Så mycket tidningar och så mycket tyger och garner som jag har kunnat göra mig av med och förhoppningsvis kommer de till glädje också hos andra.Som det nu är har jag möjliga projekt de närmaste 40 åren fortfarande kvar i mina ägor.Vi får hem äldre sonen med fru ikväll så familjen är nästan samlad och Magnus käresta kommer och besöker oss senare i sommar.Hoppas komma tillbaka en annan morgon och läsa igenom alla dina fina inlägg.Glad att se att din kära pilgrimssyster och du har haft några fina vandringsdagar.Kramar till dig och alla de dina.

2013-07-03 @ 06:33:07
Postat av: Alma-Lena

Andreas: Tack själv, men du är ju yrkesmusiker så du kan nog bli inspirerad av både det ena och det andra=)Bach är en bra paus från allt anser jag. Ibland blir det bara för mycket och då är det uppfriskande med pappa Bach.

Ulla: Det är härligt att ha tid för de riktigt stora städprojekten. Sommarstädning som inte går ut på att i panik få fönstren att bli ljusgenomsläppliga och jaga kilovis med dammråttor ut ur vrårna är både meditativ och kreativ. Dessutom sätter den igång minnets trögstartade kvarnar. Kul med familjen någorlunda samlad och långväga barn dessutom. Kraar till dig också!

2013-07-04 @ 14:38:05
URL: http://barockbloggen.blogg.se
Postat av: André Bergström

Mycket trevligt att man lyfter fram J.S Bachs fantastiska makalösa musik på denna blogg.

– Jag önskar sedan nämna rent allmänt, att jag tycker speciellt bra om Bachs orgelmusik. Låt mig lyfta fram t.ex. J.S Bachs Toccata och fuga i D moll BWV 565 och många fler majestätiska kompositioner för stor orgel...

2013-11-16 @ 23:45:13
URL: http://www.reportage2.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0