Sommarsöndag

Jag läser Dagen som varje fredag har en intervju med någon person som får beskriva sin perfekta sommarsöndag. Just nu har jag min perfekta sommarsöndag.I en sådan ingår förstås en utflykt med alla djuren (men Kapten stannade hemma på gården med pojkarna, han ville inte följa med trött efter morgonens joggingtur. Katterna lapade hellre sol förstås).
 
 
Vi red efter en ny stig som var så perfekt för hästar, inga vassa stenar, vilket är ovanligt i dessa stenrika trakter. Vägen ledde ner till Bjumisträsks strand, men en helt annan än vi förut hittat. Det här var ingen badstrand utan en liten båtlänning som vintertid är början på skoterleden över isen.
 
 
Elva som tidigare varit en plåga på hästutflykterna skötte sig exemplariskt och var en lugn kompis till Smilla. Hon tog sig ett litet bad i Bjumis, det är ju en härligt solig dag idag så hon ville svalka sig och dricka vatten.
 
 
Trots det perfekta vädret mötte vi inga andra flanörer så Smilla fick vara lös och hon uppfattade turen främst som en pique-nique och hamnade ibland på efterkälken så hon fick springa ikapp med långa härliga galoppsprång, hennes steg är fantastiskt!
 
 
Thomas fick en rejäl genomkörare som till fots skulle hänga med oss andra. Chateau var jättepigg och skrittade på med sjumilasteg, hon kanske till och med hunnit med Majans skritt i dag?
 
Så ska en perfekt söndagsutflykt se ut!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0