Två hästar trippel glädje

Att ah två hästar är inte dubbel glädje och dubbelt arbete, det är trippel glädje och mindre arbete än om man har en ensam häst. Ja, detta är bara så underbart!
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vill också ha 2....

2013-07-18 @ 21:49:41
URL: http://walkyria.blogg.se
Postat av: Alma-Lena

Johanna: Jag rekommenderar verkligen det och det är ju också enda sättet att kunna ha dem hemma eftersom man inte får ha hästar ensamma.

2013-07-26 @ 08:07:25
URL: http://barockbloggen.blogg.se
Postat av: Julia

Tack för tips om myggmedel, min blandning fungerade kanon i Norrköping men här i Skara tycks flygfäna inte bry sig det minsta, särskilt blinningarna är värst! Ska testa att beställa hem den där från Näcken!

Herkules är faktiskt en svårfödd häst, så jag blir jätteglad när du säger att han ser okej ut i hullet nu för jag har kämpat lite med det under våren/sommaren. Jag har stödfodrat honom med melassfri lucern hela våren och under pälsbytet fick han även foderjäst en period (vilket gjorde jättestor skillnad). Under juni månad när han gick på bete i Norrköping behövde jag inte ge honom mer än extra mineraler, men sen vi flyttade till Skara där betet är snålt har han fått lite extra lucern igen. Du ska se hans bror! Han är dubbelt så bred som Herkules.

2013-07-27 @ 12:59:01
URL: http://juliaeldh.se
Postat av: ulla

Skickar bara snabbt en önskan om en fortsatt fin sommar.Vi ses

Svar: Tack, vännen! Vi måste träffas snart, gärna här hos mig så du ser hur vi fått det.
barockbloggen.blogg.se

2013-07-28 @ 15:00:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0