Mer Joshi Helgesson och syster Victoria Helgesson

 
Jag bara måste bjuda på ett konståkningsklipp till med Joshi Helgesson, det är ju sportlov. Helt underbart! Balettmusik av Prokofjev; Romeo och Julia. Här också systern Victoria till jazzklassikerna My Funny Valentine:

Kommentarer
Postat av: Andreas Holmberg

Ja, visst är det fantastiskt - det är nästan så man fryser bara av att se dem ;o)! Det är nog den ultimata skönheten här på jorden: den underbara musiken, den sagolikt svindlande koreografin och - ja, jag skäms inte att säga det ens i min frus närvaro - själva de fantastiskt vackra kvinnokropparna. (Även karlar kan f.ö. vara fantastiskt vackra!). Isdans är också väldigt fint, men att snurra upp sej själv som damerna här är ändå något alldeles extra. En stor applåd!

2013-03-05 @ 19:18:25
URL: http://andraget.blogspot.com
Postat av: Johanna

Konståkning är verkligen konst, så vackert.

2013-03-06 @ 08:36:20
URL: http://walkyria.blogg.se
Postat av: Alma-Lena

Andreas Holmberg: Jag gillar också isdansen, men det är ändå damernas fria som imponerar på mig mest,även om herrar som Plusjenko och Joubert inte går av för hackor de heller. Paråkningen är också rolig att se på men usch vilka hemska fall det blir ibland när de små damerna på max 40 kg hivas iväg av dubbelt så stora karlar.Jag tycker människor är vackra att se på, liksom hästar. Det innebär inte att jag byter bort min make eller mina hästar, det kan du trösta frun med om hon har något emot din konståkningsvurm=)

2013-03-07 @ 06:13:46
URL: http://barockbloggen.blogg.se
Postat av: Alma-Lena

Johanna: Ja, det är som när ett ridpass sitter- ser lätt ut, men det har gått åt många timmar innan man är där. Och det är värt all möda!

2013-03-07 @ 06:15:25
URL: http://barockbloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0