Morgonstund

Den trogne följaren vet att jag är en riktig morgonmänniska. Morgonstund kanske inte har guld i mun men allt fint händer på morgonen; barn föds, gamla människor får möta sin frälsare mätta på att leva, fåglarna sjunger, hundarna skuttar som mest och min Chateau är som piggast. Smilla sover gärna på morgonen och då rider jag ut med bara Chateau men en gång i veckan har jag lite senare morgon på jobbet och veckan som gick fick jag låna vännen Mauris bil så jag inte behövde ta bussen och då fick jag möjlighet att ta med båda hästarna på morgonturen.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag börjar också ÄNTLIGEN få tillbaka min dygnsrytm. Nu vaknade jag förvisso redan 3, vilket är i överkant, men att gå upp vid 5-6 gör en SÅ mycket bättre dag än att släntra upp först framåt 8.
Och att somna vid nio på kvällen är skönt. Den bästa sömnen får man timmarna före midnatt!

Nu hade jag tänkt somna om, men min hjärna satte igång med författande, som jag inte vågade gå förlorat, så här har jag suttit och knapprat på min dator i timmarna två...

2014-02-12 @ 04:49:08
URL: http://www.lmd83.blogspot.com
Postat av: Alma-Lena

Linda: Skönt att du hittat dig själv igen även om det känns saftigt med tre även för mig. Men jag sover allra bäst före midnatt. Jag kan absolut inte "sova igen" på morgonen då mår jag bara illa.

2014-02-13 @ 18:01:48
URL: http://barockbloggen.blogg.se
Postat av: Linda

Ja, vi är så lika i så mycket.
Jag skriver också som bäst i nattetid, men nu, när dygnsrytmen börjat falla på plats igen så har jag några timmar under kvällen då jag faktiskt har ro att hålla ordning på tankarna, även när kreativiteten flödar. Härlig känsla!

Jag vill skriva och läsa så mycket mer än vad jag orkat med på alldeles för länge, nu! Jag har börjat lite försiktigt, och det känns skönt.

2014-02-15 @ 21:04:22
URL: http://www.lmd83.blogspot.com
Postat av: Alma-Lena

Roligt att du börjar hitta dig själv i balans igen!

2014-02-15 @ 21:55:38
URL: http://barockbloggen.blogg.se
Postat av: sarah

Hej,
har ganska nyligen hittat din blogg, kul att följa dina positiva inlägg om livet,hästarna och naturen i övrigt. : )
Härligt hästliv för pållarna. man blir glad av att se det.jag håller tummarna för att "en sån som du" ska hitta till mitt 2-åring sto som ska flytta hemifrån(är det tänkt). : )

2014-02-20 @ 09:51:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0