Härliga häst!

Omgiven av barn, det gillar min gamla ponny
 
Ibland stämmer allt och så var det med ridningen idag. På morgonen var vi på bustur med båda hundarna och båda hästarna. Smilla fick galoppera lös för i sådant här väder med snöfall och mulet är ingen annan ute och går tidigt på morgonen. Chateau var som vanligt denna höst:  jättepigg och glad.
 
På eftermiddagen gav vi oss ut igen men nu fick Smilla stanna hemma och äta och Chateau tränade styrka. Hon var i toppform, fokuserad och bjöd på piaff på bara lite skak i lång tygel, piruetter i skritt och trav och galoppanslag, passage och skolgalopp, ja allt man kan tänka sig utom levaden som hon tar till ibland när allt är så här bra. Får se vad hon hittar på i morgon.
 
Naturlgtvis finns inga bildbevis det vet ju alla att det sällan finns någon fotograf i närheten när allt är så här perfekt. Men det finns bilder från Arons dröm som gick i uppfyllelse i onsdags: att ha med sig sin egen ponny på ridkursen. Hon är ju så bra med barn också.
 
På ridskolan skötte hon sig utmärkt fast Aron tyckte hon travade för fort och höll in när det skulle bli trav, tyvärr är han nu i den där ängsliga åldern, men den går ju över och han har ju en trygg häst.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0