Söndag

Efter en härlig bergsklättring med Aron igårfick vi kärt besök av Emma-Lie och Fredrik. Emma-Lie kom på ridläger så Chateau fick göra ett av sina favoritjobb: lära barn att rida.
 
Hur vet jag att hon gillar det? Det bara syns på henne, hon blir så försiktig och lyssnar på mina röstkommandon snabbare än när jag longerar eller rider henne utan barn.
Hon tycker om att vara omgiven av människor och kanske barn har den tid som ger henne chansen att få vara med oss människor, hon kanske märker att jag tar mig extratid då?
Barn tar ju sig god tid för pyssel också, för mig tar det ca 20 minuter att fixa i ordning henne, men när Emma-Lie ska lära sig och göra allt, tar det en timme.
Eller så är det bara det att hon känner att barn blir glada av att vara med henne, för Chateau är så snäll och alla människor känner sig trygga med henne, inte minst barn.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lars

Härligt att Chateau är så människovänlig :)var på Mikaeli Marknad idag på ett frilufts museum och där fick barn och vuxna åka häst och vagn mest poppis bland barn så klart att klappa hästarna , gick även att beskåda fårklippning av ivrigt bräkande får övervakat av stora barna ögon :)

2014-09-28 @ 19:21:23
Postat av: Alma-Lena

Lars: Låter härligt med gammaldags Mickelsmässmarknad!

2014-09-28 @ 20:14:23
URL: http://barockbloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0