Kommentarsproblem

Nu har Barockbloggen råkat ut för ett märkligt problem med kommentarerna. Vissa kan inte kommentera alls och kommentarerna syns inte, i stället för kommentarer kommer det upp reklam när man vill läsa kommentarer. Jag försöker få tag i supporten och ser på forumet att flera andra bloggare har samma problem. Jag hoppas att det går att lösa snart.
 
Jag dissar inga kommentarer, det ska ni i alla fall veta!

Kommentarer
Postat av: Klaus

Det började när det blev ny design på smartphone-appen.

Svar: Och det märkliga är att jag inte ändrat någon design alls. När jag letar i inställningar syns ingenting, tekniken gör ju ständigt saker man aldrig bett om så jag tänkte något ändrats där-men icke. Och att få tag på support verkar omöjligt. Jag hittar inte ens vettiga kontaktuppgifter.
barockbloggen.blogg.se

2015-03-11 @ 08:45:29
Postat av: Lars

jag kommer inte in alls på min mobil telefon , så det får bli arbetsdatorn eller hemma ,klistrar man in någon text så dyker det upp att bloggen är modererad och verkar som att meddelandet så försvinner i cyberrymden.

Svar: Och bloggen är inte modererad. Jag blir inte klok på detta. Försöker luska vidare eller så får jag byta till blogger eller wordpress. Ha tålamod!
barockbloggen.blogg.se

2015-03-11 @ 12:20:52
Postat av: Klaus

Vi skola hafva tålamodh. Det blir att skriva från stationär dator, men då blir det ju lite glesare..

(Nytt sedan designändringen för mobilsidan är också att man måste intyga att man inte är en robot. Jag är inte helt säker på att svaret är nej, vilket komplicerar det hela).

Svar: Ja, det blir som en identitetskris varje gång och till slut brister man ut: "Vem är du , vem är jag, levande charader?" Har nu fått tag i någon slags support och hoppas det löser sig snart.
barockbloggen.blogg.se

2015-03-12 @ 12:30:02
Postat av: Rebella

Jag minns blogg.se som rätt sunkigt. Kanske lättare att komma igång med för nybörjaren än blogger eller wordpress - kanske, men framför allt opraktiskt. Den grälla reklamen gör inte saker bättre.

För övrigt beundrar jag dig för att du orkar diskutera ett visst ämne. Jag bestämde mig för att tiga innan jag blir så trött att jag blir otrevlig... särskilt som jag i så fall förmodligen skulle vara den första som föll över den kanten. Jag ska inte påstå att jag känner alla mina svagheter, men iaf en del av dem.

Svar: Ja, det var väl att min man hade den som gjorde att jag hamnade här. Det verkar som om ju fler besökare man har desto sämre funkar den så man ska köpa dyra tillval. Så nu måste jag nog hitta annat ställe för bloggen.

Tack för berömmet, egentligen halkade jag in där fast jag inte var på väg dit utan googlade på annat som hade med jobbet att göra, men då måste jag bara stödja dig och Ulla Gudmundsson. Det är tragiskt att detta fördomsfulla sätt att tänka lever så envist kvar överallt, men i kyrkan är det inte bara tragiskt utan en styggelse!
barockbloggen.blogg.se

2015-03-12 @ 19:11:43
URL: http://rebellaundrar.wordpress.com/
Postat av: Rebella

...och tack igen. Borde väl litat på att du skulle ta den bollen så jag slapp.

2015-03-12 @ 20:02:39
URL: http://rebellaundrar.wordpress.com/
Postat av: Rebella

Det börjar ju ändå vara ganska utdött, åtminstone i Sverige. Utom då i katolska (och förmodligen även några andra typer av kristna) kretsar, samt - okej, det finns nog fler sådana kretsar än jag är medveten om. Allmänt konservativa.

Själv ska jag inte diskutera det ämnet för jag blir faktiskt arg. Bloggade om det igår innan jag gick och lade mig. Det är nog en fördel att vara diplomat om man ska diskutera det ämnet :p Sen är ju ämnet så brännande just vad gäller mig och katolska kyrkan.

Det är så länge sen jag använde blogspot så jag kan inte riktigt yttra mig. Är van vid Wordpress. Tycker möjligen att Wordpress gör sina försök att se till så det ska vara lättare att interagera med andra som bloggar just på Wordpress än på andra plattformar, vilket är lite fult - men egentligen är det ju bara att låta bli att använda t.ex. Wordpress inbyggda RSS-läsare och använda nåt annat istället. Jag har ännu inte kommit till skott, så jag märker uppdateringar på icke Wordpress-bloggar sist.

Svar: Tyvärr har jag jobbat i typiska mansdominerade arbetaryrken och där är dessa tankar långt ifrån utdöda. De motiverar sig inte utifrån kristen tro och vet nog inte vad ontologisk skillnad innebär, men visst lever de ut denna filosofi ändå. Jag har till och med kollegor nu i skolvärlden som anser detta var en ovedersäglig sanning men då utifrån Dahlströms biologistiska perspektiv.
Ja nu ska jag flytta härifrån men det tar ju lite tid och det är ju lätt att länka vidare. En av mina favvobloggare Minerva har bytt till wordpress, kanske går över dit. En kompis har blogger och fick samma problem med kommentarerna som här och sedan mängder av spam så hon fick slå av kommentarsfunktionen och det är ju trist. Utan kommentarerna skulle jag inte ha en blogg.
barockbloggen.blogg.se

2015-03-13 @ 12:00:02
URL: http://https://rebellaundrar.wordpress.com/
Postat av: Rebella

Jag har säkert levt i en liten bubbla de senaste 5-10 åren. (Det har varit rätt skönt.) Och så har jag nog tillåtit mig att bortse från de personer som jag tillåtit mig att se lite von oben (inte så snyggt, nej). Vi ska också komma ihåg de åsikter som trillar in med invandringen. Mödomshinnemyten verkar ju ha kommit tillbaka - jag fick då lära mig fullt korrekt info i skolan så jag står och gapar, "vad är detta? Tror mänskor faktiskt på det där?"

Tankarna är inte utdöda, nej. Jag får backa där. Men förändringen är ändå stor och har gått fort.

Wordpress har ett system som sorterar bort den största mängden spam. Vet ej om blogspot.

Svar: Om invandringen och "mödomshinna" fakta är inte alltid det man grundar sina åsikter på. Kom ihåg en utställning i Karasjokk för ca tio år sedan vid samernas parlamentsbyggnad där det framhölls hur jämlikt det samiska samhället var (bullshit!) eftersom man inte hade ett namn för mödomshinnan. Men varför ska man ha ett namn på en kroppsdel som inte finns? Jag lärde mig det redan i skolan men tydligen inte i Norsk skola och nu kommer fördomar från Mellanöstern tillbaka till oss. Men som du säger förändras kyrkan på denna punkt mycket snabbt nu. Jag ser det som närmast ett mirakel i stil med första Pingstdagen att vi faktiskt kommit dit där vi är nu i frågan.
barockbloggen.blogg.se

2015-03-14 @ 10:55:47
URL: http://rebellaundrar.wordpress.com/
Postat av: Rebella

När du säger att kyrkan förändras snabbt vad gäller könen nu, menar du då den katolska? Svenska kyrkan ligger väl annars snarare i framkant på just denna punkt än tvärtom.

Det där med mödomshinnan är mer komplicerat än så, i och för sig. "En kroppsdel som inte finns" är även det en förenkling. Numera skuldbelägger man killarna om tjejen får ont första gången och går det inte beror det på att tjejen "spänner sig". Det är inte alltid så enkelt, faktiskt. Men de berättelserna hörs inte idag för de anses felaktiga... resultatet av indoktrineringen. På grund av mödomshinnemyten svänger vi tillbaka till förenklingen "en kroppsdel som inte finns".

Svar: Nej det är sant, slidkransen finns ju och kan ställa till besvär även efter förlossningar (vet jag av erfarenhet) Men just en hinna som helt täcker slidmynningen har ju aldrig existerat.Jag funderar på om det här att kvinnan inte alls alltid blöder vid första samlaget var början till könsstympningen kvinnor tvingas genomgå i många folkgrupper. Eftersom blodet skulle visas upp efter bröllopsnatten kan det nog frestat både flickor och föräldrar att försäkra sig om blod på sängkläderna. Inte bara för att göra sex till tortyr som flickan inte skulle dra runt och syssla med utan föräldrarnas medgivande.
SvK ligger i framkant officiellt men inte överallt. Det var i SvK min mamma fick en kronas löneförhöjning när manliga fastighetsarbetare fick tusenlappar. Dessutom var det en sanning att "församlingssidan" skulle ha låga löner medan fastighetssidan skulle ha höga. Gissa på vilken "sida" majoriteten var kvinnor.
barockbloggen.blogg.se

2015-03-14 @ 19:43:14
URL: http://https://rebellaundrar.wordpress.com/
Postat av: Rebella

Det är väl t.ex. den där varianten med en seg sträng raktöver som kan ställa till problem.

Om din mamma: okej... hon var då inte fastighetsskötare, förmodar vi. SvK har inget gott rykte som arbetsgivare öht, vilket den delar med ideella föreningar.

Svar: Jo, hon var på fastighetssidan, men hon hade jobbat där i över trettio år och hade högst lön så för att nyanställda män skulle komma ikapp henne fick hon låga löneförhöjningar, en krona blev den sista droppen. Då¨sa hon upp sig.
Ja SvK som arbetsgivare är ett mörker!
barockbloggen.blogg.se

2015-03-15 @ 19:19:00
URL: http://https://rebellaundrar.wordpress.com/
Postat av: Rebella

!!! Hur fanken motiverade de det för sig själva. Ja, jag förstår din mor.

Svar: Det fattar ingen. Kanske "rättvisa"? De kanske låtsas vara jämlika och menar att kvinnor ska ha lika lön som mindre erfarna outbildade män. De är förmodligen mot inkvotering av kvinnor men kvoterar förstås glatt in män så fort de hinner.
barockbloggen.blogg.se

2015-03-15 @ 22:57:27
URL: http://rebellaundrar.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0