Askonsdag

Igår var det fettisdag/mardi gras/karneval och idag börjar långa fastan.

Igår semla med massor av gott:


Idag:

Kommentarer
Postat av: Andreas Holmberg

Ja, här var det oxå semmelfrossa igår. Idag försöker vi vara mer spartanska och äta köttfritt - men inte fiskfritt - de närmaste 40 dagarna (utom söndagarna). Vi får se hur länge vi "evangeliska" klarar det. Ingen större uppoffring måste jag nog erkänna. (Särskilt inte som min frus släkt har devisen "varje tisdag en fettisdag" och äter semlor då fastetiden igenom!).



Fint mönstrad blogg du har, lite "underbara Clara" över den om du inte misstycker jämförelsen. "LOVE LIFE, LIVE ;o) LENT, transform your world"- påminnelsen var också fin.



Men annonsen under från asos ("discover fashion online" om "200 nya modeller varje dag") känns kanske som ett litet stilbrott just en dag som denna ;o).

2012-02-22 @ 21:51:42
URL: http://efsidag.blogspot.com
Postat av: Alma-Lena

Andreas: Du har nog en ganska normal situation. Bland protestanter är ju inte fastan något speciellt utpräglat, men det kommer. Jag blev inspirerad av min katolske vän, Andreas och en elev från Mellanöstern när jag insåg fastans glädje. Nu är det ju inte lika konstigt ens i frikyrkan med fasta och fest.



Tack, jag misstycker inte om jämförelsen med Clara,hon är skön, men jag har inte inspirerats av henne utan av barockens färger och mönster.



Nej, jag har inte satsat på annonsfri sida, men du har rätt-det blev konstigt idag=)Jag liksom ser inte annonserna längre, varken här eller hos andra. Jag måste väl uppdatera med-KÖP INTE NU!

2012-02-23 @ 07:00:26
URL: http://barockbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0