Nemi vår kelgris

 
Ingen ville ha en svart kattunge och vi är så glada eftersom vi bestämt oss för att behålla en unge av Modestys söta charmtroll. Nemi är inte bara vacker utan också en riktig kelgris. Vackra Modesty är inte alls lika gosig av sig som sin vackra dotter. Hon är fin Nemi, men fler ungar blir det inte nu är alla fyra katter kastrerade. Här sitter hon i stugan och visar upp sin vackra sköldpaddsfärgade päls.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lars Nilsson

fin misse =) kan tänka mig Nemi hon trycker vid elementet när nu snö och kyla håller sig.jag är tillbaka en runda på kyrkogården över vintern för arbetsförmedlingen hade inget för mig att hitta på ..och det är inte det sämsta att vara tillbaka och klappa kyrkogårdskatten Pelle..hör och häpna gråben hälsa på oss för ett tag sedan här i skåne på kyrkogården

http://hd.se/skane/2013/01/06/varg-i-helsingborg/

En av dom äldre damerna som skulle sätta ett gravljus noterade pelle katt och sa till mig:- det där är väl ingen varg??..svarade henne jo då en liten :)

2013-02-08 @ 20:26:29
Postat av: Fotograf Annie

Vilken fin päls hon har :)

2013-02-08 @ 21:23:29
URL: http://blogg.anniesfotografier.se
Postat av: Alma-Lena

Lars: Jag hörde på radions Naturmorgon att det finns tre vargar nere hos er just nu. Vi har några vi också, jag hoppas de hinner ta sig ner till Dalarna-Värmland innan "de försvinner". Är han så stor, Pelle? Våra gamla kattherrar är så stora så de kan dra mjölkkärran tycker min pappa, men ingen skulle nog missta dem för vargar ändå=)

2013-02-09 @ 16:00:38
URL: http://barockbloggen.blogg.se
Postat av: Alma-Lena

Annie: Tack! Jo, det är ovanligt med en så svart sköldpaddsfärg, me like!

2013-02-09 @ 16:04:53
URL: http://barockbloggen.blogg.se
Postat av: Fotograf Annie

Svar: Ja, det är inte ofta man ser det, men en kompis kompis har en katt som nästan är sådär svart sköldpadda, bara lite mer orange :P :)

2013-02-09 @ 16:11:56
URL: http://blogg.anniesfotografier.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0