utan tröstekatt

Tyson
Så många förluster detta år. Nu gick vår gamle Tyson till de sälla jaktmarkerna i tacksamt minne bevarad. Vår gamle kämpe som till och med överlevt att något pucko skjutit på honom med luftgevär hade nu förbrukat sina nio liv och valde att somna i frid och ro i Linneas säng.
 Här med sin adoptivunge Modesty i sängen där han trivdes och somnade in en sista gång. Modesty som morgonen när Tyson dog lovade att ta över tjänsten som stallchef. Men vem ska trösta oss efter att vår tröstekatt lämnat oss? Ibland finns bara minnen att trösta sig med. Tur att han var en sådan tacksam fotomodell.
 
 
Nu har Modesty ansvaret för stallets ordning.
 

Kommentarer
Postat av: Lars Nilsson

Ajdå beklagar sorgen :/ inte kul när husdjuren dör har själv haft 2 hundar i det förgågna vet hur det känns , en misse till i himlen med andra ord. tyckte det var lite för mycket när mina hundar dog med 6 månaders mellanrum, men som du skrivit innan har ju mycket nära släktingar också dött. jobbigt...jobbigt

I dom flesta tidningar har den hjälteförklarde katten Tara tagit plats sista dagarna som satt klorna i en mindre snäll hund, vet inte om du sett det :)

https://www.youtube.com/watch?v=C-Opm9b2WDk

2014-05-20 @ 01:06:29
Postat av: Alma-Lena

Lars: Den där Tara verkar vara släkt med vår Modesty. Hon ger sig på inkräktare tre gånger så stora som hon med sådan frenesi att de bara ger sig av direkt.Fantastiskt att hon förstod att försvara sin människa. Katter utvecklar ju flockdjursdrag när de lever i grupp, det är väldigt intressant. Förr trodde man ju katter mådde bäst ensamma men så är dte inte. De kan trivas mycket bra med andra katter det beror på kemin mellan katterna. I Colloseum i Rom har vildkatterna bildat små "lejonflockar" på ca 15 individer vardera. Det är för väl för oss att de har den förmågan att ändra sig.

2014-05-20 @ 11:17:57
URL: http://barockbloggen.blogg.se
Postat av: Lars Nilsson

Då blir modesty bra stallchef med sådana egenskaper :) vill minnas jag sett lite på animal planet om katterna vid colloseum.

2014-05-20 @ 14:34:46
Postat av: Klaus

Smärtsamt är det. Egna erfarenheter.

2014-05-20 @ 17:19:11
Postat av: Alma-Lena

Tack, Lars och Klaus för ert deltagande. Det är så tomt utan honom.

2014-05-22 @ 12:25:04
URL: http://barockbloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0